Belarus As a Liminal Space for Russia’s Ontological Security before and after the 2020 Protests - Kazharski, Aliaksei
Aplikácia teoretického rámca ontologickej bezpečnosti Ruska a jeho vzťahov k západným a post-komunistickým krajinám, ktoré s ním susedia. Zameranie sa na Bielorusko, ktoré má jedinečné hraničné postavenie a poskytuje bezpečnosť Rusku. Vysvetlenie dlhodobej cesty budovania vzťahov medzi týmito štátmi, ktorú možno chápať ako integračnú rutinu a nikdy nekončiaci príbeh o snahu úplného zväzového štátu.