Vize nástroj lídrů - Hovorka, Petr
Definícia a zdôvodnenie dôležitosti vytvorenia vízie pri riadení organizácie. Školenie tvorby vízie prostredníctvom workshopov v spoločnosti BandBakers. Charakteristika SMART vízie a uvedenie príkladu pre zdieľanie vízie so spolupracovníkmi od riaditeľa automotívnej spoločnosti THK Dačice.