Máte pod kontrolou svou "candidate experience"? - Hansen Čechová, Barbara
Téma candidate experience je na trhu, ktorý sa stáva opäť trhom kandidátov veľkou príležitosťou, ako získať oproti konkurencii náskok. Núti spoločnosti pozerať sa na náborový proces očami kanditáta a vziať do úvahy jeho pocity a potreby. Je potrebné zdôrazniť, že to, čo kandidáti chcú a čo firmy ponúkajú nie je totožné. Pokiaľ chcú spoločnosti získavať vhodných kandidátov, musia viac adaptovať svoje potreby na potreby kandidáta a odložiť svoje interné prakticko-technické potreby