Právna povaha hybridných správnych aktov - Košičiarová, Soňa
Spoločné a odlišné právne vlastnosti druhov správnych aktov orgánov verejnej správy. Druhy a znaky hybridných správnych aktov. Vydávanie a zverejňovanie hybridných správnych aktov. Preskúmateľnosť daných aktov v správnom súdnictve.