Jak nedusit lidi v práci - Kazdová, Alena
Duševné zdravie zamestnancov je opäť v popredí záujmu. Pokiaľ si firmy chcú udržať dobrých pracovníkov, nemali by tento trend podceňovať. "Dusenie" ľudí na pracovisku by malo byť minulosťou, avšak nájsť správny prístup, ako podporiť príjemné pracovné podmienky a vytvárať kultúru, v ktorej budú ľudia radi pracovať, nie je jednoduché.