Spotrebiteľské správanie a spokojnosť návštevníkov s produktom vybraných folklórnych festivalov na Slovensku - Malachovský, Andrej
Vybrané tradičné folklórne festivaly s vysokou návštevnosťou a nadnárodným významom. Tvorba produktu tradičných folklórnych festivalov. Spokojnosť návštevníkov.