Príspevky na stravovanie zamestnancov v daňových výdavkoch zamestnávateľa - Vanková, Lucia
Rozsah a podmienky stravovania zamestnancov podľa Zákonníka práce. Zabezpečenie stravovania zamestnávateľom. Spôsoby zabezpečenia stravovania. Povinnosť zamestnávateľa prispievať na hodnotu poskytovanej stravy. Finančný príspevok ako náhradný spôsob zabezpečenia stravovania, krátenie príspevkov na stravovanie a stravovacie poukážky. Príspevok na stravovanie ako daňový výdavok.