Športový cestovný ruch v Horehronskom regióne - Šimočková, Ivana
Spoločenský cestovný ruch je ekonomický a spoločenský jav. Vychádza z interakcie rozličných pohybových aktivít, ľudí a miest. Výraznejší športový ruch možno datovať od druhej polovice 20. storočia. Podstata a klasifikácia športového cestovného ruchu. Ponuka športového cestovného ruchu v regióne. Spokojnosť návštevníkov a rezidentov s ponukou športového cestovného ruchu v regióne.