Výpočet a účtovanie kurzových rozdielov v podvojnom účtovníctve ku dňu zostavenia účtovnej závierky - Pakšiová, Renáta, 1974-
Účtovné prípady súvisiace s účtovaním majetku a záväzkov v cudzej mene, ktoré súvisia s ich vykazovaním a oceňovaním v súvahe v účtovnej závierke. Účtovanie kurzových rozdielov v sústave podvojného účtovníctva u majetku a záväzkov. Kurzový zisk a kurzová strata. Analytické účty.