Zmeny v zdaňovaní príjmov od 1. 1. 2022 - Jarinkovičová, Valéria
Od 1. 1. 2022 vstupujú v platnosť zmeny pri zdaňovaní príjmov F.O. a P.O. na základe noviel zákona č. 595/2003 Z. z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov, ako aj zákona č. 67/2020 Z. z. o niektorých mimoriadnych opatreniach vo finančnej oblasti v súvislosti so šírením COVID-19 v znení neskorších predpisov, zákona č. 177/2018 Z. z. o niektorých opatreniach na znižovanie administratívnej záťaže využívaním informačných systémov verejnej správy a o zmene a doplnení niektorých zákonov (zákona proti byrokracii), resp. okrajovo aj zmeny s tým súvisiace na základe iných právnych noriem.