Inovatívne prístupy agrárnych manažmentov v pandemickom prostredí - Gozora, Vladimír
Zhodnotenie príčin nekontrolovaného šírenia pandémie koronavírusu v Slovenskej republike a správanie agropodnikateľských subjektov v špecifickom prostredí. Manažérske prístupy vedúcich zamestnancov pri uplatňovaní operatívneho riadenia výrobných procesov a podnikateľskej činnosti. Zavedenie efektívnych metód do manažmentu agropotravinárskych podnikov.