Inovácie a udržateľnosť cestovného ruchu v Slovenskej republike - Kollár, Vojtech
Vybrané ekonomické aspekty cestovného ruchu v Slovenskej republike. Inovačné prostredie a cestovný ruch. Inovácie ako katalyzátor rozvoja cestovného ruchu. Nové trendy v cestovnom ruchu. Udržateľnosť rozvoja cestovného ruchu v SR a jej narušenie vplyvom pandémie COVID-19.