Ekonomické dopady súčasnej globálnej pandémie COVID-19 so zreteľom na ekonomiku Slovenskej republiky - Krásna, Denisa
Dôsledky COVID-19 v Slovenskej republike. Opatrenia prijaté na zamedzenie šírenia pandémie COVID-19 a ich negatívny dopad na celé hospodárstvo. Prijatie nových zákonov na ochranu podnikateľov a občanov. Obnova ekonomiky po pandémii.