Analýza dvojitých aspektov nákladov v SR - Štangová, Nora
Účtovné a daňové aspekty nákladov. Transformácia výsledku hospodárenia na základ dane. Štruktúra nákladov podľa účtovných skupín. Výpočet daňovej povinnosti a čistého zisku.