Analýza aspektov spoločenskej zodpovednosti a ich vplyv na riadenie podnikov - Križo, Pavol
Vývoj spoločenskej zodpovednosti podnikania a budúce trendy. Hlavné princípy spoločenskej zodpovednosti. Charakteristika normy ISO 26000, ktorá poskytuje usmernenie vo vzťahu k základným princípom spoločenskej zodpovednosti. Vnímanie a uplatňovanie princípov spoločenskej zodpovednosti.