Modelovanie výnosov stredoeurópskych burzových indexov: Markovov model prepínania režimov - Chocholatá, Michaela, 1977-
Definovanie modelov prepínania režimov. Modelovanie týždenných výnosov burzových indexov krajín strednej Európy (BUX, PX a WIG20). Modelovanie indexu DAX. Metodológia Markovovho modelu prepínania režimov.