Life Expectancy Improvements by Age, Class, and Mortality Chapter in France, Czechia, and the United States - Onofre, Alves Simões
Dynamika očakávanej dĺžky života. Na analýzu boli vybrané tri rozvinuté krajiny s relevantnými rozdielmi, Česko, Francúzsko a Spojené štáty, aby sa zdôraznili podobnosti a rozdiely. Analýza pokrýva viac ako 40 rokov, 12 vekových skupín a 20 kapitol úmrtnosti. Výsledky výskumu.