Vývoj bezpečnosti cestnej premávky na Slovensku v kontexte strategických dokumentov EÚ a SR - Filip, Stanislav
Zhrnutie základných poznatkov o vývoji bezpečnosti cestnej premávky v kontexte s kompetenciami a strategickými dokumentmi relevantných orgánov verejnej správy SR na úseku bezpečnosti cestnej premávky. Na základe kvantitatívnej analýzy dostupných dát, zhodnotenie súčasného stavu realizácie strategických cieľov v tejto oblasti v rámci EÚ a vybraných členských štátov od roku 2002 až do roku 2018.