Medziobecná spolupráca ako nástroj zodpovedného riešenia problémov malých obcí - Mihályi, Gabriel
Výzvy a nástroje vedúce k efektívnejšiemu a účelnejšiemu uspokojovaniu heterogénnych potrieb obyvateľov miest a obcí. Identifikovanie postojov k medziobecnej spolupráci predstaviteľmi samospráv a možné spôsoby zodpovedného riešenia problémov malých obcí.