Veková heterogenita verzus výkonnosť pracovného tímu - Sablik, Jozef
Základné charakteristiky vekovej heterogenity. Posudzovanie vplyvu vekovej heterogenity na výkonnosť pracovných systémov. Prehľad vybraných metód merania a posudzovania vplyvu vekovej heterogenity na efektívnosť činnosti pracovných tímov. Tvorba a manažment vekovo diverzifikovaných pracovných tímov.