Stav a výhledy mobilitního managementu firem a institucí v České republice - Dytrt, Zdenek
Prostriedkom k rozvoju udržateľnej mobility je koncept mobilného manažmentu. Zmapovanie postoja tuzemských firiem a inštitúcií k problematike mobilného manažmentu. Problémy zamestnancov s dochádzkou za prácou a spôsoby jej riešenia. Znalosť a využívánie mobilného manažmentu.