Efficiency Measurement and Inefficiency Environmental Factors of China's Green Economy - Qin, Xiaoli
Metóda projekcie (PP metóda) na zostavenie komplexného ukazovateľa výstupu a použitie heterogénneho stochastického hraničného modelu (HSFM model) na výpočet efektívnosti čínskej zelenej ekonomiky. Analýza účinkov environmentálnych faktorov na neefektívne kolísanie zelenej ekonomiky.