The Impact of Proactive Environmental Strategy on Competitive and Sustainable Development of Organizations - Ahmed, Rizwan Raheem
Kategorizácia environmentálnych stratégií. Proaktívne environmentálne stratégie (PES) a konkurenčné výhody. Konkurenčná výhoda a výkonnosť firiem. Technologické ekoinovácie (TEI). Firemný imidž.