Zabezpečenie peňažných prostriedkov na bankovom účte v civilnom procese - Zámožík, Jozef
Koncepčná zmena dočasných opatrení súdu. Otázka, ktorý druh dočasného opatrenia treba použiť na účely zabezpečenia peňažných prostriedkov na bankovom účte. Rozsah zabezpečenia peňažných prostriedkov, ktorý by mal korelovať s rozsahom následnej exekúcie.