Sources of Value-added in V4 Automotive GVCS: The Case of Transport and Storage Services and Firm-Level Technology Absorption - Minárik, Marek
Úlohy služieb poskytovaných krajinami V4 v rámci GVC (Global Value Chains) s dôrazom na dopravu a skladovanie. Skúmanie existencie synergického alebo vedľajšieho efektu v rámci automobilových klastrov krajín V4 pri vytváraní pridanej hodnoty pochádzajúcej z logistických služieb. Úloha absorpcie technológií na úrovni firiem krajín EÚ27 pri vytváraní pridanej hodnoty v automobilovom sektore krajín V4.