Does Core Competence Affect Corporate Social Responsibility? - Sun, Changling
Základná kompetencia ako kľúčový faktor konkurencieschopnosti podnikov. Vplyv základnej kompetencie na spoločenskú zodpovednosť podnikov. Výsledky výskumu ukazajú, že čím silnejšia je základná kompetencia, tým vyššia bude spoločenská zodpovednosť podnikov, čo znamená, že kľúčové kompetencie môžu výrazne zlepšiť spoločenskú zodpovednosť podnikov.