The EU Sugar Industry Analysis - Petrovčiková, Katarína, 1977-
Súčasnú situácia a vývoj trhu s cukrom v krajinách Európskej únie. Situácia v produkcii cukrovej trstiny v členských štátoch EÚ a trend vývozu a dovozu cukru. Vplyv cien ropy a zmeny vzájomných výmenných kurzov na stabilitu trhu s cukrom.