Chápanie komunálneho odpadu v zmysle právnych úprav a jeho dopad pre obchodnú činnosť - Lieskovská, Vanda, 1961-
Problematika produkcie a spracovania odpadu. Legislatíva upravujúca právny rámec problematiky odpadov v SR. Implementácia právnych úprav v zameraní na odpad v obchodnej činnosti.