Štvrtá priemyselná revolúcia v chemickom a potravinárskom priemysle a jej dopad na vzdelávací systém - Kuperová, Martina
Analýza niektorých príčin súčasného nepriaznivého stavu na trhu práce v Slovenskej republike, pre ktorý je charakteristický nedostatok kvalifikovanej pracovnej sily, pričom súčasne stredné aj vysoké školy produkujú každý rok množstvo absolventov, ktorí majú ale problém zamestnať sa vo svojom vyštudovanom odbore. Štvrtá priemyselná revolúcia známa aj ako digitálna transformácia znamená komplexnú zmenu vnímania aj v oblasti trhu práce a vzdelávania.