Mediace pomáhá s problémy na pracovišti - Lokajíčková, Diana
Úloha mediátora a charakteristika jeho úloh na pracovisku. Výhody a osvetlenie efektívnych spôsobov, ale tiež aj limitov mediácie pri riešení konfliktných situácií.