Ve flexibilitě práce je budoucnost. Jaké jsou naše vyhlídky? - Hartmannová, Barbora
Home office ako bežná súčasť života, zdieľané pracovné miesta, flexibilita pracovnej doby, alebo práca spojená s cestovaním. To sú témy súčasného sveta biznisu, ktoré dnes firmy zaujímajú stále viac. Tento trend sa objavil už v minulosti, a pandémia ho výrazne posunula vpred. Otázkou je, ako k nemu pristúpiť tak, aby sa udržali výsledky firmy ostali minimáne na úrovni pred uvedeným trendom.