Kvantifikácia vplyvu zmien a zdrojov hospodárskeho rastu na elasticitu trhu práce v krajinách Európskej únie - Daňová, Monika
Citlivosť zamestnanosti na hospodársky rast a pretrvávanie vplyvu hospodárskeho rastu na rast zamestnanosti naprieč členskými štátmi Európskej únie. Významnosť vplyvu niektorých faktorov, ktoré sa štandardne využívajú na identifikovanie rozdielov medzi územnými celkami. Overenie citlivosti národných trhov práce na hospodársky rast pri rešpektovaní jeho zdrojov a rozdielnych rastových trendov.