Tax Policy in the Slovak and Czech Economies - Peňáková, Zlatica
Prehľad o verejných financiách a ich stave za posledných 20 rokov v Slovenskej a Českej republike. Model DSGE (Dynamický stochastický model všeobecnej rovnováhy) a stochastická analýza.