Španielsky hovoriaci migranti v Slovenskej republike - Kiner, Andrej, 1996-
Práca cudzincov na Slovensku, ktorí pochádzajú z krajín, v ktorých je úradným jazykom španielčina. Migranti zo Španielska, Kolumbie, Kuby, Ekvádoru a Mexika, ich vzdelanostná úroveň, druh pracovnej činnosti a dĺžka pracovného pomeru na Slovensku.