Solutions to Developing Human Resources for Vietnamese Logistics Firms in the Context of Economic Integration - Doan, Hong Phat
Výrazný rozvoj vedy a technológií a trend globalizácie, zohrávajúce čoraz dôležitejšiu úlohu od výroby až po spotrebu v konkurencieschopnosti podnikov zameraných na logistické činnosti, pričom však ľudské zdroje stále predstavujú pre celé odvetvie veľký problém. Návrh riešení na rozvoj ľudských zdrojov pre oblasť logisticky v nadchádzajúcom období, na príklade situácie ľudských zdrojov v logistickom priemysle vo Vietname.