Autonomy of Will and Contractual Freedom in Professional Sports - Gábriš, Tomáš
Príspevok vysvetľuje cesty, ktorými sa zákonné obmedzenia zmluvnej voľnosti dostali do športového práva, vychádzajúc z pracovnoprávnych predpisov platných na Slovensku. Kompenzácia ekonomickej nerovnosti zmluvných strán v danom práve. Výhody a nevýhody novelizácie z roku 2020 o širšej zmluvnej voľnosti.