Strašák fluktuace - Očenášek, Vojtěch
Tím odborníkov na motiváciu a pracovnú psychológiu "Motivation Labs" vydal štúdiu "Prečo ľudia odchádzajú a ako ich udržať". Štúdia vychádza zo skúsenosti zahraničných expertov a aplikuje tieto poznatky na podmienky Českej republiky. Prínosom štúdie sú odporúčania firmám, ako s fluktuáciou pracovať a ako jej preventívne predchádzať.