Komunity sa stávají součástí podnikání - Ulčin, Peter
Napriek otrasom v ekonomike bol rok s pandémiou zásadný pre vznik komunít po celom svete. Jedným z dôvodov bol prechod na prácu z domu. 60% ľudí sa cítilo menej prepojených s kolegami a mali tak väčšiu potrebu niekam patriť. Naprieč všetkými odvetviami sa tak komunity stali nevyhnutnou súčasťou podnikania. Priblíženie histórie, typov, cieľov a zmyslov komunít. Strategický rámec a detailná charakteristika fungovania komunity.