Mapping the Number of Properties Offered on the Real Estate Market - Hromada, Eduard
Mapovanie situácie na trhu s nehnuteľnosťami v Českej republike počas pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom pomocou vybraných parametrov. Analýza štruktúry realitného trhu z hľadiska počtu zverejnených ponúk v realitnej inzercii za mesiac v kategórii bytov na predaj a na prenájom. Získanie štatistických výsledkov pomocou softvéru EVAL, vyvíjanom od roku 2007 na Stavebnej fakulte ČVUT v Prahe, ktorý priebežne zbiera, analyzuje a vyhodnocuje inzerované ponuky nehnuteľností v ČR po mesačných obdobiach.