Kdo zachrání Evropu? - Sedláček, Karel
Európske zásoby plynu sú na historickom minime a situácia je vážna. Prezident Putin úmyselne vyvolal nebezpečnú energetickú krízu. Politici sa navzájom osočujú a prosia o pomoc. EÚ hľadá spásu v USA, Japonsku či Katare. Posilňuje sa spolupráca medzi Ruskom a Čínou v dodávke plynu.