USA nemají kam ukládat jaderný odpad - Sedláček, Karel
Likvidácia odpadu je opäť v centre pozornosti, pretože sa znova rozbieha jadrový sektor. Existujú síce krátkodobé úložiská, ale v súvislosti s rozvojom energetiky bude musieť vláda USA nájsť dlhodobé a rýchle riešenia. Podobná situácia je aj v iných kútoch sveta.