Základné sociálne práva a slobody v pracovnom práve - Petríková, Lucia
Právna úprava v Zákonníku práce obsahuje sociálne práva fyzických osôb a právnických osôb, uskutočňované v rámci pracovnoprávnych vzťahov. Vymedzenie základných slobôd a základných sociálnych práv v systéme pracovného práva. Sloboda združovania a odborová sloboda.