Spolupráce Evropy a severní Afriky v energetice výzvy a příležitosti partnerství - Hutová, Kristýna
Prehĺbenie spolupráce medzi severnou Afrikou a Európou prostredníctvom nových výziev a príležitostí. Plánovanie projektov na prepravu elektriny z Afriky do Európy. Výroba modrého a zeleného vodíka ako pozitívneho vplyvu na energetickú bezpečnosť krajiny.