Vývoj cien energetických komodít v období 12/2021 až 02/2022 - Pišta, Ján
Eskalácia geopolitického napätia prerástla do vojnového konfliktu medzi Ruskom a Ukrajinou. Ceny energetických komodít stúpli prudko nahor. Mierny priebeh zimy však tento prudký rast cien trochu tlmí. Budúci vývoj je ťažko predvídateľný.