Odvody poistného pre rok 2022 - Dobšovič, Dušan
Od 1. 1. 2022 sa opäť upravujú sadzby poistného plateného do zdravotných poisťovní a Sociálnej poisťovne. Z dôvodu medziročnej zmeny priemernej mzdy v hospodárstve SR sa mení najmä výška minimálnych a maximálnych vymeriavacích základov a tým aj výška minimálnych a maximálnych poistných odvodov všetkých kategórií poistencov.