Vzdelávanie zamestnancov - Mintál, Ján
Vzdelávaním a vytváraním podmienok pre vzdelávanie svojich zamestnancov zamestnávateľ pozitívne ovplyvňuje motiváciu a spokojnosť svojich zamestnancov. Tieto zamestnanecké výhody vedú k efektívnejšiemu získavaniu pracovníkov a k znižovaniu fluktuácie v podniku. Dohoda o zvýšení kvalifikácie. Zaškolenie, zaučenie a rekvalifikácia.