Developeri očakávajú od stavebného zákona rýchlejšie procesy - Szmrecsányi, Tomáš
Modernizácia stavebného zákona v SR. Developeri očakávajú nielen zrýchlenie výstavieb, ale aj zjednodušený prístup k získaniu stavebných povolení. Odborníci, predstavitelia miest a obcí či ochranári zas nešetria k novému zákonu kritikou.