Venture Capital and Private Equity Investment in the Czech Republic - Kadeřábková, Božena
Analýza investičných aktivít rizikového kapitálu (venture capital, VC) a vlastného imania (private equity, PE) v Českej republike. Pokračovanie predchádzajúceho výskumu zameraného na vývoj a porovnanie českého a európskeho trhu vlastného imania, súkromného kapitálu a rizikového kapitálu v rokoch 2007 – 2012, resp. 2007 – 2013, s rozšírením časovej línie o údaje z rokov 2014 a 2015 a zistením prípadných rozdielov v trendoch vývoja trhu.