Pandémia len dočasne znížila záujem o manipulačnú techniku - Szmrecsányi, Tomáš
Manipulačné vozíky so zabudovanou Li-Ion batériou ako aktuálny trend vo svete obchodovania s manipulačnou technológiou. Ich efektivita a ekologickosť, ako aj rôzne možnosti obnovenia jazdených vozíkov silne ovplyvňujú biznis. Servisné náklady vozíka.