Parlamentné voľby 2013 v Rakúskej republike - Csányi, Peter, 1978-
Politologická analýza výsledkov parlamentných volieb v Rakúsku v roku 2013, s priblížením aktuálneho smerovania rakúskej politiky a súčasnej politickej situácie. Predvolebné dianie a povolebné ťažkosti víťazných politických strán súvisiace so zostavením vlády.